Pedro autorijschool over ons

Over ons

Autorijschool Pedro, een van de beste rijscholen bij jou in de buurt.

Het merendeel van onze klanten komt via persoonlijke aanbevelingen bij ons terecht, namelijk 90% van ons klantenbestand. Dit succes is te danken aan ons team van ervaren, vriendelijke en geduldige rijinstructeurs. Daarnaast speelt ons bovengemiddelde slagingspercentage een belangrijke rol bij ons succes. Bij ons kunt u de kunst van autorijden ervaren, geleerd van professionals.

Vriendelijk en professionele instructeurs

Autorijschool Pedro is een uiterst professionele en vriendelijke rijschool in Amsterdam, die leerlingen kan opleiden in zowel het Nederlands als het Spaans. Bij Autorijschool Pedro krijg je rijlessen met een vooruitstrevende benadering, met als doel om jouw rijgedrag te laten excelleren. We streven ernaar om jou het onbeschrijfelijke gevoel van onafhankelijkheid te laten ervaren door middel van het zelfstandig besturen van een auto!

Elk individu telt

Bij ons streven we ernaar om elke leerling op maat gemaakte lessen aan te bieden, wat resulteert in hun vermogen om uit te blinken en zich te ontwikkelen tot bekwame en veilige bestuurders. Het behalen van succes voor onze leerlingen is onze voornaamste ambitie, en dit principe heeft al jarenlang geleid tot ons succesvolle trackrecord.